Semn neaşteptat pe uşa bisericii prin care a fost purtat sicriul lui Navalnîi

Pe uşa principală a bisericii, prin care a fost purtat sicriul lui Aleksei Navalnîi şi pe care au trecut persoanele îndoliate, au fost afişate toată ziua două pancarte.

10869 afișări
Imaginea articolului Semn neaşteptat pe uşa bisericii prin care a fost purtat sicriul lui Navalnîi

Semn neaşteptat pe uşa bisericii prin care a fost purtat sicriul lui Navalnîi. Sursa foto: Sky News

Pe cel din stânga scrie că fotografiatul este interzis, în timp ce pe cel din dreapta scrie: "Închis pentru curăţenie", relatează Sky News.

Sicriul lui Navalnîi a fost aşezat în biserică, în timp ce un număr mic de oameni cu flori intră pe poartă.

Se aude o muzică sumbră, iar cei îndureraţi se apropie pe rând de sicriu pentru a-şi prezenta omagiile. Unii ţin în mână cruci.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici