Armata rusă atacă Herson de pe malul stâng al Niprului

Trupele ruse au deschis focul, vineri dimineaţă, asupra oraşului Herson, de pe malul stâng al Niprului, afirmă Roman Mrochko, şeful Administraţiei Militare Municipale, potrivit Ukrinform.

2452 afișări
Imaginea articolului Armata rusă atacă Herson de pe malul stâng al Niprului

Armata rusă atacă Herson de pe malul stâng al Niprului

„Herson este sub focul inamicului! Armata rusă bombardează oraşul de pe malul stâng ocupat temporar. S-au auzit o serie de explozii în raioanele litorale”, transmite Roman Mrochko, şeful Administraţiei Militare Municipale.

Mrochko i-a îndemnat pe localnici să rămână atenţi şi să stea departe de ferestre.

O dronă rusă a explodat în curtea unui bloc de apartamente din Beryslav, regiunea Herson, doi civili fiind răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
herson,
atacuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici