Senatorul republican Lindsey Graham: Donald Trump trebuie să sancţioneze Rusia pentru ingerinţele în alegerile din SUA

Preşedintele SUA, Donald Trump, trebuie să ia măsuri împotriva Rusiei din cauza suspiciunilor privind ingerinţele Moscovei în scrutinul prezidenţial american, cere senatorul republican Lindsey Graham, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

451 afișări
Imaginea articolului Senatorul republican Lindsey Graham: Donald Trump trebuie să sancţioneze Rusia pentru ingerinţele în alegerile din SUA

Senatorul republican Lindsey Graham: Donald Trump trebuie să sancţioneze Rusia pentru ingerinţele în alegerile din SUA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

"Scopul meu este să îi prezint preşedintelui Donald Trump un proiect de moţiune şi sper că, în calitatea de lider al lumii libere, va susţine ideea şi va colabora cu noi pentru a pedepsi Rusia", a declarat Lindsey Graham la Conferinţa pentru Securitate de la Munchen.

Graham apreciază că proiectul său va obţine peste 75 de voturi în Senatul american.

"Cea mai mare preocupare a mea despre preşedintele Donald Trump este că nu s-a uitat niciodată în oglindă pentru a spune: Rusia trebuie să plătească pentru interferenţele în alegeri", a precizat Graham.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici