Serghei Lavrov: Sancţiunile impuse Rusiei sunt contrare bunului-simţ

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a denunţat, în Cuba, sancţiunile occidentale impuse Rusiei, afirmând că sunt "contrare bunului-simţ".

769 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov: Sancţiunile impuse Rusiei sunt contrare bunului-simţ

Serghei Lavrov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Respingem sancţiunile, oricare ar fi acestea, în special cele introduse de Statele Unite şi de Uniunea Europeană. Sunt contrare bunului-simţ, ţinând cont de situaţia din Ucraina", a declarat Lavrov după întrevederea pe care a avut-o cu ministrul cubanez de Externe, Bruno Rodríguez.

Statele Unite au impus, luni, sancţiuni care vizează şapte oficiali ruşi şi 17 firme apropiate preşedintelui Vladimir Putin, ca represalii faţă de ceea ce Washingtonul a catalogat drept "acţiuni de provocare" în Ucraina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici