Serviciul poştal din SUA, acuzat de Donald Trump că nu taxează suficient una dintre cele mai mari companii de comerţ online

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a criticat vineri Serviciul poştal american, reproşând că are pierderi uriaşe şi cerându-i să aplice tarife mai mari companiei de comerţ online Amazon, relatează site-ul agenţiei Reuters.

726 afișări
Imaginea articolului Serviciul poştal din SUA, acuzat de Donald Trump că nu taxează suficient una dintre cele mai mari companii de comerţ online

Donald Trump acuză Serviciul poştal din SUA că nu taxează suficient una dintre cele mai mari companii de comerţ online

"De ce oare Serviciul poştal din SUA - care are pierderi anuale de miliarde de dolari dar taxează foarte puţin Amazon şi alte companii pentru a le distribui pachetele - îi îmbogăţeşte pe cei de la Amazon, în timp ce el devine mai ineficient şi mai sărac? Ar trebui să taxeze mult mai mult!", a transmis Donald Trump prin Twitter.

Serviciul poştal din SUA, care are pierderi uriaşe, este o agenţie federală independentă. Agenţia a avut pierderi de 2,74 de miliarde de dolari anul acesta, iar deficitul calculat începând din anul 1971 a ajuns la 61,86 miliarde de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici