Servitorul unui prinţ saudit s-a lăsat omorât de acesta, pentru că ajunsese la epuizare

Servitorul prinţului Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, din Arabia Saudită, s-a lăsat omorât de stăpânul său, pentru că ajunsese la epuizare după felul "sadic" în care acesta se purta cu el, relatează The Independent.

34 afișări

Bandar Abdulaziz (32 de ani) nu a opus nicio rezistenţă când prinţul l-a bătut până la moarte, într-un hotel din centrul Londrei, în februarie.

Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud (34 de ani) a fost arestat pentru crimă şi trimis în judecată, procurorii susţinând că acesta avea o relaţie de stăpân-sclav cu angajatul său, pe care îl agresa "pentru plăcerea proprie".

De asemenea, procurorul de caz a arătat instanţei că rănile suferite de victimă au fost rezultatul unui atac "cu adevărat teribil, cu adevărat brutal".

Acesta a adăugat că servitorul ajunsese atât de epuizat după multiple violenţe şi atât de supus, încât devenise incapabil să se opună agresiunilor.

Prinţul neagă crima, însă procurorul a adus poze ale unor martori oculari, făcute cu un telefon mobil, ce atestă şi o dimensiune sexuală a abuzurilor.

Potrivit acestuia, prinţul saudit pozează drept un om bun, generos şi prietenos, însă ascunde o latură profund întunecată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici