Seulul: Scopul sancţiunilor nu este acela de a provoca prăbuşirea regimului de la Phenian

Kang Kyung-wha, ministrul sud-coreean de Externe, a declarat că scopul sancţiunilor împotriva Phenianului este acela de a convinge oficialii nord-coreeni să renunţe la programul de înarmare nucleară şi nu de a provoca prăbuşirea regimului stalinist, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

409 afișări
Imaginea articolului Seulul: Scopul sancţiunilor nu este acela de a provoca prăbuşirea regimului de la Phenian

Seulul: Scopul sancţiunilor nu este acela de a provoca prăbuşirea regimului de la Phenian

"Sancţiunile nu sunt un obiectiv în sine şi nu au menirea de a submina Coreea de Nord, ci de a face (regimul) să înţeleagă că viitorul său nu constă în arme nucleare, ci în conlucrarea cu comunitatea globală pentru denuclearizare", a declarat Kang cu ocazia unei conferinţei ONU pentru dezarmare, organizată marţi la Geneva.

"Mesajul nostru constant ar fi că trebuie să ia decizia corectă. Şi dacă o face, suntem gata să lucrăm împreună către un viitor mai prosper şi luminos pentru Coreea de Nord", a adăugat ministrul de la Seul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici