Slovenia a introdus controale la graniţa cu Ungaria şi Croaţia

Slovenia a desfăşurat sâmbătă poliţişti la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria şi Croaţia pentru a preveni ameninţările la adresa securităţii. Măsura a dus la formarea de cozi deoarece călătorii trebuie să aştepte să le fie verificate documentele.

391 afișări
Imaginea articolului Slovenia a introdus controale la graniţa cu Ungaria şi Croaţia

Arhiva Mediafax Foto

Guvernul sloven a decis vineri să introducă controale temporare la graniţă până la 30 octombrie.

Slovenia a luat exemplul Italiei, care a introdus controale la punctul său de trecere a frontierei spre teritoriul sloven pentru a îmbunătăţi securitatea internă.

Poliţia a fost desfăşurată la 14 puncte de trecere a frontierei cu Ungaria şi Croaţia, potrivit Reuters. În celelalte 18 puncte de trecere nu va fi o prezenţă permanentă a poliţiei, au stabilit autorităţile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici