Slovenia construieşte un gard metalic pe un segment al frontierei cu Croaţia

Poliţia slovenă a început construirea unui gard metalic pe un segment al frontierei cu Croaţia, pe fondul afluxului de imigranţi extracomunitari, anunţă surse citate de presa italiană.

1401 afișări
Imaginea articolului Slovenia construieşte un gard metalic pe un segment al frontierei cu Croaţia

Slovenia construieşte un gard metalic pe un segment al frontierei cu Croaţia (Imagine: Hepta)

UPDATE 22 septembrie - Slovenia neagă informaţiile privind construirea unui gard la frontiera cu Croaţia

Potrivit site-ului TGcom.it, Slovenia va construi un gard metalic în zona punctului de frontieră Bregana, pe un segment al graniţei cu Croaţia.

"Obiectivul este a evita intrarea aleatorie şi ilegală a imigranţilor extracomunitari în Slovenia pe câmpuri şi prin păduri", a explicat un oficial sloven.

Informaţia a fost confirmată de surse croate citate de site-ul agenţiei ANSA.

Până acum, Ungaria era singurul stat UE care a construit garduri metalice la frontiera cu Serbia şi pe segmente ale frontierei cu Croaţia şi România.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici