Soldaţii ruşi sunt pierduţi în Donbass: ucrainenii nu au milă şi îi pulverizează cu un ATGM

O agonie îndelungată a îndurat un grup de patru soldaţi ruşi în campania din Donbas.

32073 afișări
Imaginea articolului Soldaţii ruşi sunt pierduţi în Donbass: ucrainenii nu au milă şi îi pulverizează cu un ATGM

Soldaţii ruşi sunt pierduţi în Donbass: ucrainenii nu au milă şi îi pulverizează cu un ATGM

O unitate militară a Moscoveo a fost lovită în apropiere de Bakhmut de o dronă echipată cu artilerie.

Lovitura de ATGM

Atacul, care a avut loc la sfârşitul după-amiezii de ieri, i-a lăsat pe soldaţi fără maşină blindată şi fără posibilitatea de a salva răniţii.

După o noapte întreagă petrecută în aer liber, ei au fost reperaţi de o altă dronă de la Kiev, care a semnalat apoi poziţia artileriei.

O singură lovitură de ATGM (racheta antitanc dirijată de la distanţă) a fost suficientă pentru a neutraliza unitatea rusă.

Raiduri ruseşti la Kiev

Nici Rusia nu stă degeaba. A fost alarmă în toată Ucraina, azi dimineaţă, inclusiv în capitala Kiev, după ce invadatorii au început un atac aerian împotriva ţintelor vizate, în principal a structurilor energetice.

În imaginile difuzate de fostul ministru de interne Pravda Gerashchen, cetăţeni din Kiev şi-au găsit adăpost în metrou, în timpul raidurilor ruseşti (foto jos).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kiev,
metrou,
atgm

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici