Statele europene întâmpină dificultăţi în menţinerea Acordului nuclear cu Iranul

Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini, a confirmat continuarea implicării statelor europene pentru menţinerea Acordului nuclear cu Iranul, relatează site-ul agenţiei Reuters.

219 afișări
Imaginea articolului Statele europene întâmpină dificultăţi în menţinerea Acordului nuclear cu Iranul

Statele europene întâmpină dificultăţi în menţinerea Acordului nuclear cu Iranul

Statele semnatare, rămase în Acordul nuclear cu Iranul, confirmă continuarea menţinerii acestuia, însă apreciază acest angajament ca fiind „din ce în ce mai dificil”, conform declaraţiilor făcute de reprezentantul european pentru Politică Externă, Federica Mogherini, ulterior unei întrevederi ale părţilor implicate la New York.

„Este în interesul tuturor să rămână angajaţi în acord, dar devine din ce în ce mai dificil”, a afirmat aceasta, reiterând eforturile pe care statele le-au asumat în vederea implementării prevederilor acordului nuclear.

Taguri:
acord nuclear,
iran,
ue

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici