Statele Unite ameninţă cu sancţiuni entităţile care îi oferă susţinere financiară lui Nicolas Maduro

Statele Unite vor sancţiona entităţile financiare străine care oferă susţinere Administraţiei din Venezuela, condusă de preşedintele Nicolas Maduro, a anunţat miercuri John Bolton, consilierul pentru Securitate naţională al preşedintelui american Donald Trump.

496 afișări
Imaginea articolului Statele Unite ameninţă cu sancţiuni entităţile care îi oferă susţinere financiară lui Nicolas Maduro

Statele Unite ameninţă cu sancţiuni entităţile care îi oferă susţinere financiară lui Nicolas Maduro

"Statele Unite avertizează instituţiile financiare străine că riscă să fie sancţionate pentru implicare în facilitarea tranzacţiilor nelegitime de care beneficiază Nicolas Maduro şi reţeaua sa coruptă", a declarat John Bolton, citat de cotidianul The Washington Examiner.

"Nu îi vom permite lui Maduro să fure avuţia poporului din Venezuela", a subliniat Bolton.

"Statele Unite susţin puternic ideea tranziţiei democratice în Venezuela sub conducerea preşedintelui interimar, Juan Guaido, şi a Adunării Naţionale. Desfăşurăm noi iniţiative diplomatice şi economice în sprijinul tranziţiei", a explicat John Bolton.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici