Statele Unite le impun rezultat negativ la test pentru COVID-19 pasagerilor din Marea Britanie

  • Statele Unite le impun rezultat negativ la teste Covid-19 pasagerilor curselor aeriene care vin din Marea Britanie
  • Rezultatul testului va trebui prezentat înainte de îmbarcarea în avion
  • Decizia a fost luată din cauza mutaţiilor coronavirusului depistate în Marea Britanie
985 afișări
Imaginea articolului Statele Unite le impun rezultat negativ la test pentru COVID-19 pasagerilor din Marea Britanie

Statele Unite le impun rezultat negativ la test pentru COVID-19 pasagerilor din Marea Britanie

Statele Unite au anunţat, vineri, că pasagerii curselor aeriene care vin din Marea Britanie au nevoie de rezultate negative la teste pentru coronavirus, informează agenţia Associated Press.
 
Rezultatele negative la testele Covid-19 vor trebui prezentate pe aeroporturi, înainte de îmbarcare. Analiza pentru depistarea coronavirusului va trebui să fie efectuată cu cel mult 72 de ore înainte de prezentarea la aeroport.
 
Decizia a fost luată în contextul mutaţiilor coronavirusului depistate în Marea Britanie. Măsura va intra în vigoare începând de luni.
 
Traficul aerian între Marea Britanie şi Statele Unite s-a diminuat cu 90% din cauza restricţiilor antiepidemice impuse începând din martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici