Statul Major al forţelor ucrainene: aproximativ 26.000 de militari ruşi au murit în război

Aproximativ 26.000 de militari ruşi au fost ucişi de pe 24 februarie, din momentul în care Rusia a invadat Ucraina, a declarat Statul Major General al forţelor armate ucrainene în ultima sa actualizare.

392 afișări
Imaginea articolului Statul Major al forţelor ucrainene: aproximativ 26.000 de militari ruşi au murit în război

Potrivit ucrainenilor, în ultima zi Rusia a suferit cele mai mari pierderi la nord de oraşul Doneţk. În total, de la începerea războiului, ruşii ar fi pierdut aproximativ 26.000 de oameni.

De asemenea, Statul Major al forţelor ucrainene susţine că Rusia are pierderi foarte mari la capitolul vehicule şi echipamente militare.

Pe listă sunt 1.170 de tancuri, 2.808 vehicule blindate de luptă, 519 sisteme de artilerie, 185 de sisteme de rachete cu lansare multiplă, 87 de sisteme de luptă antiaeriană, 199 aeronave, 158 elicoptere, 1.980 de vehicule şi cisterne de combustibil, 12 ambarcaţiuni şi 380 de drone.

Cifrele prezentate de ucraineni nu pot fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici