Strauss-Kahn: Femeile sunt punctul meu slab. Mi s-ar putea face o înscenare

Directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, evoca în aprilie, într-un interviu acordat ziarului Liberation, că relaţiile sale cu femeile sunt un punct slab în perspectiva candidaturii la alegerile prezidenţiale din Franţa, programate în 2012.

1824 afișări
Imaginea articolului Strauss-Kahn: Femeile sunt punctul meu slab. Mi s-ar putea face o înscenare

Strauss-Kahn: Femeile sunt punctul meu slab. Mi s-ar putea face o înscenare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat în aprilie în legătură cu eventuala sa candidatură în alegerile din 2012, Strauss-Kahn răspunsese că punctele sale slabe erau: "banii, femeile şi originea evreiască".

"Da, îmi plac femeile, şi? De mulţi ani de vorbeşte de existenţa unor fotografii de la presupuse orgii, dar nu au publicat nimic. Să le arate!", declara el.

Dominique Strauss-Kahn evoca şi posibilitatea unei înscenări, "cu o femeie violată în vreo parcare căreia i s-ar promite 500.000 sau un milion de euro pentru a inventa o asemenea poveste".

Dominique Strauss-Kahn a fost arestat sâmbătă la New York, fiind acuzat de agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoană, după ce o cameristă l-ar fi denunţat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici