Studiu: China a ajuns la 900 de milioane de cazuri COVID

Aproximativ 900 de milioane de persoane din China au fost infectate cu coronavirusul până la data de 11 ianuarie, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Peking.

482 afișări
Imaginea articolului Studiu: China a ajuns la 900 de milioane de cazuri COVID

Studiu: China a ajuns la 900 de milioane de cazuri COVID

Potrivit studiului citat de BBC, sute de milioane de persoane din China au fost infectate.

Documentul estimează că două treimi (64%) din populaţia ţării este infectată COVID.

Statistica plasează provincia Gansu pe primul loc, unde 91% din populaţie ar fi infectată, urmată de Yunnan (84%) şi Qinghai (80%).

Un epidemiolog chinez a avertizat că numărul cazurilor va creşte, în special în zonele rurale din China, în timpul noului an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici