Coronavirus în lume. SUA au depăşit media de 100.000 de infectări zilnice pentru prima dată din februarie

  • SUA au depăşit media de 100.000 de infectări COVID-19 zilnice pentru prima dată din februarie.
  • Spitalizările au crescut şi ele cu 40% într-o săptămână.
429 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume. SUA au depăşit media de 100.000 de infectări zilnice pentru prima dată din februarie

Coronavirus în lume. SUA au depăşit media de 100.000 de infectări zilnice pentru prima dată din februarie

Noile cazuri de infectări COVID-19 din SUA au depăşit media zilnică de 100.000 pentru prima dată din februarie, un nivel mai ridicat decât vara trecută, când vaccinurile nu erau încă disponibile.

Conform ANSA, numărul mediu de spitalizări a crescut, de asemenea, într-o săptămână cu peste 40% comparativ cu săptămâna precedentă.

SUA se numără, de altfel, alături de India şi Brazilia, printre ţările cu cel mai mare număr de infectări, în condiţiile în care bilanţul mondial al cazurilor de COVID-19 a depăşit miercuri 200 de milioane.

Conform „The New York Times”, cel puţin 93 de milioane de americani refuză să se vaccineze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici