SUA primesc cu prudenţă promisiunea lui Vladimir Putin privind respectarea scrutinului din Ucraina

Statele Unite au primit cu prudenţă promisiunea preşedintelui rus, Vladimir Putin, de respectare a "alegerii" ucrainenilor în scrutinul prezidenţial de duminică.

197 afișări
Imaginea articolului SUA primesc cu prudenţă promisiunea lui Vladimir Putin privind respectarea scrutinului din Ucraina

Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Primim cu plăcere un semnal al Rusiei că va accepta rezultatele alegerilor libere, corecte şi democratice din Ucraina", a declarat Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.

"Pentru moment, ne concentrăm pe buna derulare a alegerilor din Ucraina", a subliniat Carney.

Întrebat dacă Rusia va recunoaşte scrutinul prezidenţial anticipat de duminică din Ucraina, Vladimir Putin a declarat vineri că Rusia "va respecta alegerea poporului ucrainean".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici