SUA susţin obiectivele ONU în materie de mediu

Statele Unite susţin obiectivele ONU în materie de mediu, a declarat secretarul american de Stat, Condoleezza Rice, la deschiderea reuniunii de la Washington privind clima, relatează AFP.

5 afișări
Imaginea articolului SUA susţin obiectivele ONU în materie de mediu

SUA susţin obiectivele ONU în materie de mediu

"Vrem ca o conferinţă din Indonezia privind schimbările climatice să fie un succes", a declarat ea.

Statele Unite "abordează cu seriozitate schimbarea climatică, deoarece sunt o putere economică majoră şi în acelaşi timp o sursă importantă de poluare", a adăugat ea.

Conferinţa Naţiunilor Unite pe tema climatului, care va fi organizată în decembrie la Bali, urmează să adopte un plan oficial care să înlocuiască protocolul de la Kyoto.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici