Video SUA: Un poliţist a împuşcat mortal şase tineri

Adjunctul unui şerif dintr-un oraş din Wisconsin, situat în nordul Statelor Unite, a împuşcat mortal, duminică, şase tineri care se aflau la o petrecere, printre care şi pe iubita sa, au anunţat autorităţile locale, citate Reuters.

1 afișare
Presupusul făptaş, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis de poliţie, câteva ore mai târziu. Zece tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, se aflau la o petrecere, potrivit postului local de radio WTMJ. Poliţia a confirmat faptul că unul dintre tinerii răniţi se află în stare critică. Bărbatul a început să tragă în jurul orei locale 03.00 (10.00 ora României) la Crandon, un mic oraş cu 2.000 de locuitori, situat între lacul Michigan şi Lacul Superior, lângă graniţa cu Canada.

"Nu există familie care să nu fi fost afectată, într-un fel sau altul, de această dramă", a declarat Tom Vollmar, unul dintre reprezentanţii poliţiei comitatului Forest, căruia îi este arondat Crandon.

Potrivit autorităţilor locale, adjunctul şerifului era prieten cu tinerii împuşcaţi.

Cody Hanson, în vârstă de 17 ani, un prieten al victimelor, a adăugat că adjunctul şerifului "nu părea o persoană capabilă de o asemenea faptă".  Potrivit CNN, principalul suspect al masacrului, descris ca "înarmat şi periculos", a fost doborât, câteva ore mai târziu, de către forţele de ordine care porniseră pe urma sa.

Potrivit postului de radio WTMJ, făptaşul a fost identificat de poliţia comitatului Forest în persoana lui Tyler Peterson. Aceasta nu a oferit însă niciun detaliu referitor la moartea ucigaşului. Postul de televiziune Fox News a anunţat că poliţistul a fost doborât de un trăgător de elită, din comitatul vecin, Ocanto.

Poliţia a refuzat să facă declaraţii referitoare la acest subiect. De asemenea, autorităţile au cerut şi localnicilor să nu vorbească cu presa.  Soţia primarului din Crandon, Gary Bradely, a explicat pentru postul de televiziune WISN că o parte dintre părinţii ai căror copii au fost prezenţi la petrecere nu au fost încă informaţi în legătură cu ce s-a întâmplat. Familiile victimelor s-au reunit în biserica satului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici