Suedia consideră că incidentul de la ambasada Israelului ar putea fi o acţiune teroristă

Suedia investighează explozivul găsit la ambasada Israelului şi consideră că există suspiciunea de „infracţiune teroristă”.

435 afișări
Imaginea articolului Suedia consideră că incidentul de la ambasada Israelului ar putea fi o acţiune teroristă

Suedia consideră că incidentul de la ambasada Israelului ar putea fi o acţiune teroristă

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit în faţa ambasadei Israelului din Stockholm pe 31 ianuarie. Geniştii au detonat obiectul şi nu au existat persoane rănite sau pagube la clădirea ambasadei.

„Clasificarea penală pentru infracţiunea suspectată este schimbată în infracţiune teroristă din cauza ameninţărilor şi a încercărilor de a provoca distrugere publică”, au declarat poliţiştii care conduc ancheta, potrivit Sky News.

Premierul suedez a numit incidentul drept o „tentativă de atac”.

Pachetul suspect a fost descoperit lângă ambasadă. Angajaţii instituţiei au sunat la Poliţie pentru a anunţa incidentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici