Suedia: Un copil de 6 ani, înjunghiat pentru că se îmbrăca în roz

Un copil în vârstă de şase ani din Suedia a fost înjunghiat pe terenul de joacă de la grădiniţă, de unii colegi, pentru că se îmbrăca în roz, îi place baletul şi îşi face unghiile cu ojă, informează The Local.

70 afișări
Imaginea articolului Suedia: Un copil de 6 ani, înjunghiat pentru că se îmbrăca în roz

Suedia: Un copil de 6 ani, înjunghiat pentru că se îmbrăca în roz

Băiatul, identificat drept "Oskar", fusese ţinta atacurilor altor băieţi de mai mult timp, aceştia batjocorindu-l pentru modul în care se îmbrăca.

Copilul le-a spus părinţilor că ceilalţi băieţi i-au spus că este "gay" sau că este fată. El s-a mai plâns că a fost exclus din grupul de prieteni şi că a fost agresat la locul de joacă.

În cel mai recent incident, petrecut săptămâna trecută, Oskar a fost rănit la locul de joacă după ce a fost înjunghiat cu un cuţit. Părinţii lui au decis, astfel, să-l mute la altă grădiniţă şi să facă plângere la Inspectoratul Şcolar.

Părinţii copilului au fost furioşi şi pentru că au aflat de incident de la băiat, nu de la angajaţii grădiniţei, care au descris agresiunea ca fiind un "mic incident".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici