Sunak: Reuniunea Comunităţii Politice Europene s-a axat pe susţinerea Ucrainei şi a Republicii Moldova

Reuniunea Comunităţii Politice Europene, un forum informal creat în jurul Uniunii Europene, s-a concentrat pe combaterea imigraţiei şi pe acţiuni de susţinere a Ucrainei şi a Republicii Moldova, afirmă premierul britanic, Rishi Sunak.

150 afișări
Imaginea articolului Sunak: Reuniunea Comunităţii Politice Europene s-a axat pe susţinerea Ucrainei şi a Republicii Moldova

"Au fost discuţii foarte productive" pe tema imigraţiei ilegale din Europa şi privind modalităţile de ajutare a Ucrainei şi a Republicii Moldova să facă faţă agresiunilor ruse, a afirmat Rishi Sunak, conform site-ului Politico.eu, cu ocazia reuniunii Comunităţii Politice Europene, desfăşurată în Republica Moldova.

Premierul britanic a subliniat că Ucraina ar trebui să devină membră NATO la un moment dat, subliniind că acţiunile de acum se concentrează pe susţinerea contraofensivei ucrainene.

"Sunt de acord cu secretarul general al NATO, locul Ucrainei este în NATO, dar în acest moment discutăm cu Ucraina pentru a ne asigura că au toată susţinerea necesară pentru o contraofensivă de succes", a subliniat Rishi Sunak.

La reuniunea Comunităţii Politice Europene (CPE) au participat zeci de lideri ai statelor din cadrul Uniunii Europene şi de pe continentul european.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici