Sute de imigranţi extracomunitari, depistaţi după un incident armat la frontiera Serbiei cu Ungaria

Autorităţile sârbe au depistat, vineri, aproximativ 600 de imigraţi extracomunitari în apropierea frontierei cu Ungaria, după producerea unui incident armat în care o persoană a fost rănită.

15347 afișări
Imaginea articolului Sute de imigranţi extracomunitari, depistaţi după un incident armat la frontiera Serbiei cu Ungaria

Sursa foto: AP

Grupuri de imigranţi s-au confruntat cu focuri de armă la periferia localităţii sârbe Horgos, iar un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost rănit. Mai mulţi suspecţi au fost reţinuţi. "Indivizii care au participat la incidentul produs joi au fost identificaţi. Au fost găsite şi arme de foc", a declarat şeful Poliţiei de frontieră din Serbia, Mile Jandrici, citat de agenţia The Associated Press.

După incident, autorităţile sârbe au depistat vineri aproximativ 600 de imigranţi extracomunitari aflaţi în ilegalitate.

Numeroşi imigranţi din Orientul Mijlociu şi Africa încearcă să tranziteze ilegal Serbia şi alte state balcanice pentru a ajunge în state occidentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici