Taj Mahal din India a primit primii vizitatori după şase luni de pauză din cauza epidemiei de Covid

  • India a redeschis luni faimosul monument al iubirii, Taj Mahal, după şase luni de pauză din cauza epidemiei de coronavirus.
  • Un cetăţean chinez şi un vizitator din Delhi au fost printre primii care au păşit la mormântul de marmură albă.
  • Numărul zilnic de vizitatori a fost llimitat la 5.000, comparativ cu o medie de 20.000 înainte de pandemie.
162 afișări
Imaginea articolului Taj Mahal din India a primit primii vizitatori după şase luni de pauză din cauza epidemiei de Covid

Profimedia

India a redeschis luni faimosul monument al iubirii, Taj Mahal, după şase luni de pauză din cauza epidemiei de coronavirus, relatează Reuters.
 
Un cetăţean chinez şi un vizitator din Delhi au fost printre primii care au păşit la mormântul de marmură albă construit de un împărat mogol din secolul al XVII-lea pentru soţia sa. 
 
Numărul zilnic de vizitatori a fost llimitat la 5.000, comparativ cu o medie de 20.000 înainte de pandemie. Biletele sunt vândute doar online, în prima zi fiind vândute 300.
 
Vizitatorilor li se va lua temperatura şi trebuie să respecte măsurile de distanţare socială.
 
”Respectăm toate protocoalele COVID-19”, a spus Vasant Swarnkar, cel care supraveghează Taj-ul.
 
Numărul cazurilor de coronavirus din India a ajuns la 5,4 milioane, doar SUA având un număr mai mare de infectări, 6,7 milioane, cifră pe care India ar putea să o depăşească în câteva săptămâni, la ritmul actual de creştere.
 
Luni, aitorităţile din India au raportat 86.961 de noi infecţii cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici