Tânăra sechestrată timp de 18 ani în SUA îşi "reia" treptat legăturile cu familia

Jaycee Dugard, răpită în 1991 şi sechestrată timp de 18 ani într-o casă din apropiere de San Francisco (California), îşi "reia" treptat legăturile cu familia, a declarat mătuşa acesteia.

33 afișări
Imaginea articolului Tânăra sechestrată timp de 18 ani în SUA îşi "reia" treptat legăturile cu familia

Tânăra sechestrată timp de 18 ani în SUA îşi "reia" treptat legăturile cu familia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jaycee şi fiicele ei (concepute cu presupusul său răpitor, Phillip Garrido) sunt cu mama şi sora mai tânără (ale lui Jaycee) într-un loc izolat şi reiau legăturile" cu familia, a declarat Tina Dugard.

"Eram cu ea şi am petrecut timp împărtăşind amintiri şi redescoperindu-ne unii pe alţii", a declarat aceasta.

"Jaycee îşi aminteşte de noi toţi. Este fericită în special să o poată cunoaşte pe sora ei mai mică, care era bebeluş atunci când a fost răpită", a continuat ea.

"Nu doar am râs şi plâns, ci am petrecut şi un timp, în linişte, împreună, profitând unii de compania altora", a adăugat aceasta.

 

Mătuşa tinerei femei a vorbit, de asemenea, despre starea celor două fiice ale lui Jaycee Dugard, care împreună cu mama lor, au fost sechestrate în cabanele şi corturile ascunse în spatele grădinii lui Phillip Garrido, din Antioch, la circa 70 de kilometri est de San Francisco.

"Jaycee a făcut o treabă de necrezut (cu fiicele ei), cu puţinul de resurse şi de educaţie de care au beneficiat de la ea. Suntem foarte mândri de ele", a dat asigurări Tina Dugard.

"Sora mea (mama lui Jaycee) este foarte fericită. Fiica ei cea mare a revenit, în sfârşit", a conchis ea.

Phillip Garrido şi soţia lui, Nancy

Phillip Garrido şi soţia lui, Nancy, sunt acuzaţi că au răpit-o, sechestrat-o şi violat-o timp de 18 ani pe Jaycee Dugard în casa lor din Antioch.

Aceştia sunt acuzaţi de 29 de capete de acuzare, între care răpire, viol şi sechestrare, faţă de care aceştia pledează nevinovat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici