Ţara în care pandemia a scăpat de sub control. Zeci de camioane frigorifice, achiziţionate pentru a depozita cadavrele

  • Statele Arizona şi Texas din SUA, în continuare grav afectate de pandemie, cumpără camioane frigorifice în care să depoziteze cadavrele victimelor COVID
  • În luna aprilie, în New York au fost folosite zece de astfel de camioane
7870 afișări
Imaginea articolului Ţara în care pandemia a scăpat de sub control. Zeci de camioane frigorifice, achiziţionate pentru a depozita cadavrele

Ţara în care pandemia a scăpat de sub control. Zeci de camioane frigorifice, achiziţionate pentru a depozita cadavrele

Statele Arizona şi Texas din SUA, în continuare grav afectate de pandemie, cumpără camioane frigorifice în care să depoziteze cadavrele celor care mor din cauza COVD-19, au anunţat, joi, autorităţile, scrie Reuters.
 
Zona Maricopa, în care se regăseşte şi cel mai mare oraş din Arizona, va achiziţiona 14 camioane frigorifice în care pot fi păstrate 280 de cadavre, ceea ce înseamnă o dublare a capacităţii morgilor spitalelor. 
 
San Antonio şi Bexar, din Texas, au achiziţionat cinci camioane frigorifice în care pot fi păstrate circa 180 de cadavre, în condiţiile în unele spitale şi case funerare nu mai au capacitatea de a stoca aceste corpuri neînsufleţite. 
 
În Aprilie, în New York au fost folosite zeci de camioane frigorifice în condiţiile se înregistrau, zilnic, mai mult de 700 de decese. Morgile mobile din Texas şi Arizona demonstrează că pandemia devine de necontrolat în SUA. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici