Ted Kennedy a fost externat

Senatorul Edward Kennedy, fratele fostului preşedinte american John F. Kennedy, a fost externat miercuri dimineaţă după ce a fost diagnosticat cu o tumoare malignă la creier.

20 afișări
Imaginea articolului Ted Kennedy a fost externat

Ted Kennedy a fost externat (Imagine: Mediafax Foto)

Senatorul în vârstă de 76 de ani şi-a salutat simpatizanţii la ieşirea din Spitalul General din Massachusetts, unde a fost internat sâmbătă după ce a suferit un atac cerebral la reşedinţa din Cape Cod.

Kennedy, a cărui boală i-a şocat pe colegii democraţi şi republicani, a fost diagnosticat cu o tumoare malignă care poate provoca moartea bolnavilor în maxim trei ani.

Medicii au declarat că ar putea fi supus unui tratament cu radiaţii şi chimioterapie.

"Senatorul Kennedy şi-a revenit destul de rapid după procedura de luni, încât va fi externat mai devreme decât era programat", a declarat medicul său, Lee Schwamm.

Deocamdată nu se ştie dacă Edward Kennedy va trebui să demisioneze din cauza bolii.

Preşedintele John F. Kennedy şi senatorul Robert Kennedy au fost asasinaţi în anii 1960, iar celălalt frate Kennedy - Joseph Jr. - a murit în al II-lea Război Mondial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici