The Elder Scrolls 6 va sosi abia în 2028, pe noua generaţie de console Xbox

The Elder Scrolls VI este încă departe de lansare, spune Phil Spencer de la Xbox.

424 afișări
Imaginea articolului The Elder Scrolls 6 va sosi abia în 2028, pe noua generaţie de console Xbox

Fanii seriei Elder Scrolls vor trebui să aştepte mult timp până să vadă următorul joc din franciză, Elder Scrolls 6. Potrivit lui Phil Spencer, directorul executiv de la Microsoft Gaming, jocul este încă la cel puţin cinci ani distanţă de a fi gata.

Asta înseamnă că jocul nu se va lansa mai devreme de 2028

Într-un interviu separat pentru IGN, Todd Howard a explicat că Elder Scrolls 6 este un proiect pe termen lung. Producătorii par să fi dat de înţeles că sunt concentraţi pe Starfield.

Todd Howard a confirmat că Fallout 5 va sosi după lansarea lui The Elder Scrolls 6. De asemenea, a mai menţionat că The Elder Scrolls 6 va fi ultimul joc din seria ce a debutat cu Arena în 1994. 

După Arena, a urmat The Elder Scrolls II: Daggerfall în 1996, The Elder Scrolls III: Morrowind în 2002, The Elder Scrolls IV: Oblivion în 2006 şi The Elder Scrolls V: Skyrim, cel mai bine vândut joc al seriei. Un joc online a fost lansat în 2014. 

Povestea seriei, inspirată după universul The Middle Earth al lui J. R. R. Tolkien,  se petrece pe un tărâm ficţional numit Tamriel/

Tamriel este împărţit în mai multe provincii, de la Argonia populată de reptilieni, Valenwood cu elfii săi şi Elsweyr locuită de feline Khajiit, la Cyrodiil dominat de un imperiu, mistica provincie Morrowind şi Skirim, provincia înzăpezită ce este populată de nordici, mamuţi, dragoni şi uriaşi. 

The Elder Scrolls 6 a fost anunţat pentru prima dată la E3 2018, printr-un teaser scurt care nu a dezvăluit nimic despre meleagurile sau povestea jocului. De atunci, Bethesda nu a oferit nicio informaţie nouă despre joc, concentrându-se pe alte proiecte precum Fallout 76 şi Starfield.

Starfield este primul joc nou al Bethesda din ultimii 25 de ani şi este descris ca un RPG sci-fi epic. Jocul este programat să se lanseze pe 6 septembrie 2023 exclusiv pe Xbox Series X/S şi PC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici