Times of Israel: Autorităţile au spus familiei lui Tal Haimi, israelian cu cetăţenie română, că acesta a fost ucis pe 7 octombrie

Familia ostaticului Tal Haimi şi Kibbutzul Nir Yitzhak, unde acesta locuia, au anunţat, miercuri, într-o declaraţie comună, că autorităţile au transmis că acesta a fost ucis pe 7 octombrie, scrie The Times of Israel.

405 afișări
Imaginea articolului Times of Israel: Autorităţile au spus familiei lui Tal Haimi, israelian cu cetăţenie română, că acesta a fost ucis pe 7 octombrie

Times of Israel: Autorităţile au spus familiei lui Tal Haimi, israelian cu cetăţenie română, că acesta a fost ucis pe 7 octombrie

Haimi, în vârstă de 41 de ani, căsătorit cu Ella şi tată a doi gemeni de 9 ani şi a unui copil de şase ani, era membru al celei de-a treia generaţii din Nir Yitzhak şi făcea parte din echipa de răspuns rapid a kibbutzului. Haimi avea şi cetăţenie română.

Mama sa, Esti, a murit de cancer în urmă cu trei luni.

Potrivit ziariştilor din Israel, se crede că trupul său este deţinut de terorişti în Fâşie.

Ambasada Israelului la Bucureşti a confirmat decesul.

„Suntem profund îndureraţi de vestea care confirmă decesul lui Tal Haimi, israelianul cu cetăţenie română, răpit de teroriştii Hamas pe 7 octombrie. Soţia lui Tal, Ella Haimi, a venit la Bucureşti la sfârşitul lunii octombrie pentru a cere sprijinul României în scopul intensificării demersurilor privind eliberarea ostaticilor”, se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici