Toate zborurile din SUA au fost oprite la sol din cauza unei defecţiuni a sistemului informatic

Toate zborurile din Statele Unite ale Americii au fost suspendate miercuri din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic al Administraţiei Federale a Aviaţiei.

503 afișări
Imaginea articolului Toate zborurile din SUA au fost oprite la sol din cauza unei defecţiuni a sistemului informatic

Toate zborurile din SUA au fost oprite la sol din cauza unei defecţiuni a sistemului informatic

FAA a anunţat că lucrează la restabilirea sistemului NOTAM care avertizează piloţii cu privire la potenţialele pericole de pe o rută de zbor.

Aproximativ 760 de zboruri, spre sau dinspre SUA, au fost amânate şi 91 au fost anulate, potrivit FlightAware.com, care urmăreşte traseele.

„FAA lucrează pentru a restabili sistemul de notificare a misiunilor aeriene. Efectuăm verificări finale de validare şi reîncărcăm sistemul în prezent. Operaţiunile din întregul Sistem Naţional de Spaţiu Aerian sunt afectate. Vom furniza actualizări frecvente pe măsură ce vom face progrese", a anunţat FAA, potrivit Sky News.

Numeroase persoane au anunţat pe reţelele de socializare că au rămas blocate pe aeroporturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zboruri,
sistem,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici