Tot mai mulţi infractori români în închisorile norvegiene

Numărul infractorilor români din închisorile norvegiene a crescut de zece ori în ultimii trei ani, o tendinţă îngrijorătoare atât pentru poliţia norvegiană, cât şi pentru comunitatea de afaceri, scrie cotidianul The Norway Post, în ediţia electronică.

188 afișări
Imaginea articolului Tot mai mulţi infractori români în închisorile norvegiene

Tot mai mulţi infractori români în închisorile norvegiene (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Poliţia din întreaga ţară monitorizează în prezent cerşetorii români, după ce s-a descoperit că unii dintre aceştia sunt implicaţi de asemenea în activităţi criminale.

Deşi nu toţi cerşetorii sunt infractori, mulţi utilizează această activitate ca o acoperire pentru acţiuni criminale care par de multe ori să fie organizate, potrivit postului public de televiziune norvegian, NRK.

Mulţi dintre au fost condamnaţi anterior pentru infracţiuni în Germania, Suedia şi România.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici