Toţi pasagerii avionului prăbuşit la New York au supravieţuit (Video)

Toate cele 155 de persoane aflate la bordul avionului Airbus A320 care s-a prăbuşit în râul Hudson din New York au supravieţuit, a declarat Doug Parker, preşedintele companiei aeriene US Airways.

788 afișări
Imaginea articolului Toţi pasagerii avionului prăbuşit la New York au supravieţuit (Video)

Toţi pasagerii avionului prăbuşit la New York au supravieţuit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei 150 de pasageri şi cei cinci membri ai echipajului "au supravieţuit şi au ieşit din avion", a declarat el într-o conferinţă de presă.

Avionul A320 al companiei aeriene americane US Airways s-a prăbuşit în râul Hudson din New York, la ora locală 15.03 (23.03 ora României), la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul La Guardia, având ca destinaţie Charlotte (North Carolina).

Citeşte şi:

Un avion s-a prăbuşit într-un râu din New York

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici