Traficul prin tunelul Canalului Mânecii a fost reluat, cu excepţia trenurilor Eurostar - VIDEO

Traficul garniturilor care transportă camioane şi autoturisme prin tunelul Canalului Mânecii a fost reluat, înaintea celui al trenurilor Eurostar, suspendat până duminică, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al Eurotunnel, societatea care exploatează tunelul.

339 afișări
Imaginea articolului Traficul prin tunelul Canalului Mânecii a fost reluat, cu excepţia trenurilor Eurostar - VIDEO

Traficul prin tunelul Canalului Mânecii a fot reluat, cu excepţia trenurilor Eurostar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Traficul garniturilor a fost reluat de la ora 05.30 (06.30, ora României), potrivit aceleiaşi surse.

Circulaţia trenurilor Eurostar, care fac legătura între Paris şi Londra, este la rândul său suspendată până duminică, a anunţat la rândul său Nicolas Petrovic, directorul general adjunct al companiei care transportă pasagerii, în condiţiile în care peste 2.000 de persoane au petrecut noaptea blocate în trenuri din tunelul Canalului Mânecii.

"Eurostar şi-a anulat toate serviciile sâmbătă dimineaţă, până la prânz, din cauza condiţiilor meteorologice dificile", informa anterior compania.

"Restul zilei (de sâmbătă) şi până duminică serviciile Eurostar ar urma de asemenea să fie grav perturbate", avertiza compania.

"Le recomandăm ferm pasagerilor a căror călătorie nu este indispensabilă să îşi schimbe biletul pentru a călători la o dată ulterioară sau să îl ramburseze", a precizat compania.

Eurostar preconizează revenirea la normal a circulaţiei luni.

Peste 2.000 de persoane au petrecut noaptea blocate în tunelul Canalului Mânecii, în patru trenuri rămase în pană din cauza condiţiilor meteorologice dificile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici