TRAGEDIA aviatică din Cuba: Autorităţile cubaneze au confirmat că bilanţul accidentului aerian este de 110 morţi | VIDEO

Autorităţile cubaneze au confirmat că 110 persoane au murit, după ce un avion de pasageri de tip Boeing 737 s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Havana, principalul aeroport din Cuba, fiind cel mai grav incident aerian din Cuba în ultimii 30 de ani, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1469 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA aviatică din Cuba: Autorităţile cubaneze au confirmat că bilanţul accidentului aerian este de 110 morţi | VIDEO

TRAGEDIA aviatică din Cuba: Autorităţile cubaneze au confirmat că bilanţul accidentului aerian este de 110 morţi

Autorităţile au anunţat două zile de doliu naţional şi au demarat o anchetă pentru a afla care sunt cauzele prăbuşirii. Aceştia au anunţat ulterior că au recuperat cutia neagră a avionului.

Compania Damojh, care deţinea avionul, ar fi fost acuzată că nu aeronava nu îndeplinea toate condiţiile de securitate.

Reprezentanţii Damojh a refuzat să dea declaraţii, în timp ce Autoritatea Aeronautică Civilă a Mexicului a declarat că firma va fi audiată pentru a se asigura că îndeplinea toate normele.

Printre victimele incidentului se află şi doi argentinieni şi un mexican. Trei femei cubaneze au supravieţuit, dar se află în stare critică.

Câţiva martori suţin că unul dintre motoare ar fi luat foc înainte ca avionul să se prăbuşească.

"Avionul era în flăcări, s-a întors şi apoi s-a prăbuşit", a declarat Maron Perez Alvaredo, un martor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici