Tragedie în Ciudad de México. Cel puţin 19 morţi şi peste 70 răniţi după ce un tren de metrou s-a prăbuşit în gol FOTO VIDEO

  • O linie suspendată a reţelei de metrou din Mexico City s-a prăbuşit împreună cu vagoanele pe care le susţinea.
  • Bilanţul actual al tragediei indică 19 morţi şi cel puţin 70 persoane rănite.
2567 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Ciudad de México. Cel puţin 19 morţi şi peste 70 răniţi după ce un tren de metrou s-a prăbuşit în gol FOTO VIDEO

Zeci de morţi în accident FOTO Profimedia

Nefericitul accident a avut loc luni noaptea, pe linia de metrou suspendată numărul 12 din Ciudad de México, conform El Pais. Un tren s-a prăbuşit între staţiile Olivos şi Tezonco. 

Motivul a fost surparea unei pasarele, anunţă autorităţile locale. Bilanţul până la ora transmiterii ştirii era de 19 decese.

Linia 12 fusese pusă în funcţiune în 2012 şi era „un motiv de mândrie pentru locuitorii oraşului, investiţia ridicându-se la aproape două milioane de dolari. 

Totuşi, doi ani mai târziu, a fost suspendată în 11 din cele 20 de staţii, din cauza unor probleme de funcţionare, existând pericolul de prăbuşire. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici