Trei agenţi de poliţie au fost împuşcaţi, unul mortal, de un fost coleg, în Statele Unite

Un agent de poliţie a fost împuşcat mortal, iar doi colegi au fost răniţi de un fost poliţist care este dat în urmărire generală în statul California, scrie ziarul Los Angeles Times, în ediţia online.

160 afișări
Imaginea articolului Trei agenţi de poliţie au fost împuşcaţi, unul mortal, de un fost coleg, în Statele Unite

Trei agenţi de poliţie au fost împuşcaţi, unul mortal, de un fost coleg, în Statele Unite (Imagine: AFP / Arhiva MediafaxFoto)

Suspectul, Christopher Jordan Dorner, în vârstă de 33 de ani, a postat pe Facebook un mesaj în care ameninţă că va ucide agenţi de poliţie şi rude ale acestora. Fostul poliţist este considerat "înarmat şi extrem de periculos", fiind dat în urmărire generală, scrie ziarul Los Angeles Times.

Primul incident armat a avut loc în localitatea Corona, unde un agent de poliţie a fost rănit prin împuşcare.

Peste puţin timp, alţi doi agenţi de poliţie au fost implicaţi într-un schimb de focuri cu suspectul, unul fiind împuşcat mortal.

Suspectul a fost agent de poliţie în Los Angeles şi membru al Forţelor navale americane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici