Trei americani au murit din cauze necunoscute într-o staţiune din Bahamas. O femeie este la spital

Trei americani au murit din cauze necunoscute într-o staţiune din Bahamas. O femeie aflată în acelaşi complex hotelier a fost transportată în stare gravă la un spital din Miami. Autorităţile încearcă să afle ce au păţit turiştii americani.

627 afișări
Imaginea articolului Trei americani au murit din cauze necunoscute într-o staţiune din Bahamas. O femeie este la spital

Trei americani au murit din cauze necunoscute într-o staţiune din Bahamas. O femeie este la spital

O femeie spitalizată vineri în Bahamas, unde alţi trei americani au murit din cauze necunoscute într-o staţiune, a părăsit ţara şi este tratată la un spital din Miami, a anunţat comisarul Royal Bahamas Police Force.
Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, este în stare gravă, a declarat comisarul Paul Rolle. Ea a fost iniţial transportată pe calea aerului la un spital din Nassau, potrivit CNN.
Nu există suspiciuni de crimă în cazul celor trei decese de vineri, a declarat premierul interimar al Bahamasului, Chester Cooper. Identităţile americanilor care au murit vor fi făcute publice după ce „identificarea oficială" va fi completă, a declarat Rolle pentru CNN, în timp ce autorităţile încearcă să afle de ce au murit.

Cele trei decese de la staţiunea Sandals Emerald Bay din Great Exuma au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al staţiunii şi de Departamentul de Stat al SUA.

„Putem confirma moartea a trei cetăţeni americani în Bahamas. Urmărim îndeaproape ancheta autorităţilor locale cu privire la cauza morţii. Suntem pregătiţi să oferim toată asistenţa consulară adecvată. Din respect pentru viaţa privată a familiilor, nu avem nimic de adăugat în acest moment", a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat într-un comunicat.

Vineri, personalul staţiunii a alertat poliţia după ce un bărbat a fost găsit decedat într-o vilă. În timp ce se îndreptau spre locul incidentului, poliţia a fost anunţată că un alt bărbat şi o femeie au fost găsiţi în stare de inconştienţă într-o altă vilă, se arată în comunicat.

Poliţia a intrat în dormitorul primei vile, unde a găsit un „bărbat caucazian întins pe jos, fără reacţie" şi fără semne de traumă. Un medic l-a declarat mort, a precizat poliţia.

Ofiţerii au fost apoi direcţionaţi către cea de-a doua vilă, unde l-au găsit pe cel de-al doilea bărbat „prăbuşit de un perete într-o baie, fără reacţie". Femeia a fost „găsită într-un dormitor, pe un pat", potrivit comunicatului.

„Ambii prezentau semne de convulsii", se precizează în comunicat. Nici ei nu prezentau urme de violenţă şi au fost declaraţi decedaţi de către un medic.

Bărbatul şi femeia de la cea de-a doua vilă s-au simţit prost cu o zi înainte de deces şi au primit tratament la o unitate medicală locală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici