Trei combatanţi iranieni, ucişi într-un atac cu rachete lansat de Israel asupra Siriei

Trei combatanţi străini, cel mai probabil iranieni, au fost ucişi într-un presupus atac israelian cu rachete asupra Siriei, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citată de site-ul Ynetnews.com.

408 afișări
Imaginea articolului Trei combatanţi iranieni, ucişi într-un atac cu rachete lansat de Israel asupra Siriei

Trei combatanţi iranieni, ucişi într-un atac cu rachete lansat de Israel asupra Siriei

Unităţi antiaeriene siriene au deschis focul, în cursul nopţii de duminică spre luni, asupra unor rachete lansate din Israel. Mai multe rachete au căzut la periferia Damascului, iar una a fost interceptată.

"Trei cetăţeni străini, probabil iranieni, au murit în atacul cu rachete produs în cursul nopţii în sudul capitalei Siriei", a transmis organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului.

Potrivit unor surse citate de presa libaneză, în atac au fost distruse depozite de armament din zona Sayyidah Zaynab, situată la zece kilometri sud de Damasc.

Guvernul israelian nu a făcut niciun comentariu pe această temă.

Israelul efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate organizaţiei şiite Hezbollah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici