Trei hoteluri din New York au refuzat dineuri organizate de Ahmadinejad

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a primit răspunsuri negative din partea a trei hoteluri din New York unde liderul iranian, care a negat de mai multe ori Holocaustul, intenţiona să organizeze recepţii, relatează site-ul ABC News.

20 afișări
Imaginea articolului Trei hoteluri din New York au refuzat dineuri organizate de Ahmadinejad

Trei hoteluri din New York au refuzat dineuri organizate de Ahmadinejad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul zilei de joi, "Essex House", un hotel din Manhattan, a anulat un dineu pe care Ahmadinejad urma să îl organizeze vineri, la mai puţin de 24 de ore după discursul controversat de la Naţiunile Unite.

Mahmoud Ahmadinejad

Hotelul a comunicat că "nicio sală nu fusese rezervată pentru preşedintele Iranului sau pentru membrii delegaţiei sale". Organizaţia neguvernamentală Uniţi împotriva Iranului Nuclear a anunţat lansarea unei campanii pentru a-l împiedica pe Ahmadinejad să organizeze recepţii.

Hotelul "Essex House" aparţine grupului Jumeirah, cu sediul în Dubai.

Alte două hoteluri din New York, "Helmsley" şi "Gotham Hall" au refuzat în ultimele zile să găzduiască dineuri ale controversatului lider iranian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici