Trei islamişti care pregăteau un atentat, arestaţi în Kosovo

Trei islamişti care încercau să formeze un grup terorist şi pregăteau un atentat au fost arestaţi în Kosovo, cel puţin unul dintre ei participând, de curând, la conflictul din Siria, anunţă autorităţile kosovare.

200 afișări
Imaginea articolului Trei islamişti care pregăteau un atentat, arestaţi în Kosovo

Trei islamişti care pregăteau un atentat, arestaţi în Kosovo (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

Poliţia kosovară a descins joi la mai multe adrese din sudul ţării, unde au fost găsite uniforme militare şi materiale de propagandă, scrie presa locală.

Potrivit unui agent de poliţie, cei trei islamişti pregăteau un atac terorist.

Presa locală a precizat că cei trei sunt albanezi care au legături cu terorişti din Siria. Cel puţin unul dintre suspecţi a participat la lupte în Siria, alături de insurgenţi sunniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici