Trei morţi, în urma unei explozii în provincia chineză Xinjiang

Trei persoane au fost ucise şi alte trei au fost rănite în urma unei explozii produse în oraşul Kashgar din vestul provinciei Xinjiang, a anunţat duminică agenţia China Nouă.

79 afișări

Potrivit agenţiei oficiale chineze, una dintre victimele care şi-au pierdut viaţa este un poliţist.

Explozia a avut loc duminică, la ora locală 16.30 (11.30, ora României), precizează China Nouă, adăugând că autorităţile au reţinut deja doi suspecţi.

Sâmbătă, şapte persoane au fost ucise şi alte 28 au fost rănite într-un atac cu arme albe comis la Kashgar, în urma căruia unul dintre agresori a fost omorât, iar cel de-al doilea a fost arestat.

Provincia Xinjiang, cu populaţie majoritar uigură, a mai fost teatrul unor confruntări sângeroase şi la jumătatea lunii iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici