Trei persoane de la o bază militară din Virginia au fost spitalizate după deschiderea unei scrisori ce conţinea o substanţă suspectă

Trei persoane au fost spitalizate după ce a fost deschis un plic ce conţinea o substanţă suspectă într-o bază militară americană din Arlington, Virginia, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al bazei militare, relatează CNN.

470 afișări
Imaginea articolului Trei persoane de la o bază militară din Virginia au fost spitalizate după deschiderea unei scrisori ce conţinea o substanţă suspectă

Trei persoane de la o bază militară din Virginia au fost spitalizate după deschiderea unei scrisori ce conţinea o substanţă suspectă

Leah Rubalcaba, purtătorul de cuvânt al bazei militare Myer-Henderson Hall din Arlington, a precizat că, în total, 11 persoane s-au simţit rău, iar trei dintre ele au fost transportate la spital după deschiderea plicului ce conţinea o substanţă suspectă.

”Un angajat al bazei militare a deschis o scrisoare şi toţi cei din birou au început să se simtă rău”, a declarat Rubalcaba.

Cele trei persoane transportate la spital se află în stare stabilă.

”Un plic ce conţinea o substanţă necunoscută a fost primit la sediul bazei militare. După incident, au fost luate măsuri preventive şi a fost evacuată clădirea”, a adăugat purtătorul de cuvânt al bazei militare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici