Trei români morţi şi alţi doi răniţi, într-un accident rutier în Spania

Trei cetăţeni români au murit şi alţi doi au fost răniţi, în urma unui accident rutier produs în Spania, după ce autovehiculul la bordul căruia se aflau a intrat în coliziune cu o maşină înmatriculată în Andorra, scrie cotidianul El Pais, în ediţia electronică.

1 afișare
Imaginea articolului Trei români morţi şi alţi doi răniţi, într-un accident rutier în Spania

Trei români morţi şi alţi doi răniţi, într-un accident rutier în Spania

Unul dintre români a suferit răni grave, fiind transportat cu elicopterul la un spital din Barcelona, iar celălalt a fost rănit uşor, precizează cotidianul spaniol.

Accidentul s-a produs pe autostrada C-25, după ce autovehiculul condus de un român în vârstă de 20 de ani a intrat pe contrasens, izbind frontal o altă maşină ai cărei pasageri au decedat. Potrivit cotidianului spaniol El Periodico, în maşina înmatriculată în Andorra se aflau o femeie şi copilul ei, în vârstă de opt ani, care au decedat.

La locul accidentului s-au deplasat cinci echipaje de poliţie, trei de pompieri şi un elicopter al forţelor de salvare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici