Trei tone de haşiş şi numeroase arme, confiscate în centrul Franţei

Trei tone de haşiş, arme de foc şi un lansator de rachete au fost găsite într-un garaj din regiunea Dreux, din centrul Franţei, aceasta fiind cea mai mare captură realizată de jandarmeria franceză, relatează Le Figaro.

29 afișări

La 18 februarie, jandarmii din cadrul secţiei de cercetare din Orleans şi colegii acestora din cadrul grupării de jandarmerie a departamentului Eure-et-Loir au realizat o captură-record de 3,2 tone de haşiş dintr-un garaj, situat la periferia oraşului Dreux.

Potrivit Le Figaro, opt persoane au fost reţinute, dintre care şapte au fost deferite justiţiei. Capul reţelei a fost la rândul său reţinut de jandarmerie.

Jandarmii au găsit 26 de arme, dintre care arme de foc, pistoale-mitralieră şi un lansator de rachete care proveneau din fosta Iugoslavie. De asemenea, a fost confiscată suma de 300.000 de euro.

Această confiscare este cea mai mare captură de canabis realizată vreodată de jandarmeria naţională. La 2 februarie, poliţişti din cadrul Oficiului central pentru combaterea traficului de stupefiante au confiscat şapte tone de haşiş ascunse în lăzi cu fructe şi legume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici