Turcia: o femeie a supravieţuit o săptămână sub ruine. Operaţiunea de salvare a ţinut 17 ore

O femeie a supravieţuit o săptămână sub ruinele unei clădiri prăbuşite în timpul cutremurului din Turcia. Operaţiunea de salvare a ţinut 17 ore.

2085 afișări
Imaginea articolului Turcia: o femeie a supravieţuit o săptămână sub ruine. Operaţiunea de salvare a ţinut 17 ore

Turcia: o femeie a supravieţuit o săptămână sub ruine. Operaţiunea de salvare a ţinut 17 ore

Voluntarii britanici au salvat o femeie blocată sub ruine timp de o săptămână. Operaţiunea s-a desfăşurat în provincia Hatay din Turcia. Specialiştii i-au auzit vocea şi i-au urmărit-o timp de 17 ore, potrivit Sky News.

Pentru a ajunge la victimă, salvatorii au săpat tunele şi au înlăturat cantităţi mari de moloz. La final, femeia a fost scoasă la suprafaţă şi a fost transportată la spital.

Echipe de căutare-salvare din numeroase ţări se află în zonele afectate de cutremur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici