Turnul Eiffel a fost închis mai devreme miercuri după-amiază în urma unei greve a angajaţilor

Turnul Eiffel a fost închis mai devreme miercuri după-amiază în urma unei greve a angajaţilor care acuză conducerea compania ce administrează obiectivul turistic că este responsabilă de cozile "monstruoase" de vizitatori generate de introducerea unui nou sistem de acces.

434 afișări
Imaginea articolului Turnul Eiffel a fost închis mai devreme miercuri după-amiază în urma unei greve a angajaţilor

Turnul Eiffel a fost închis mai devreme miercuri după-amiază în urma unei greve a angajaţilor

Discuţiile între sindicatul CGT şi conducerea companiei pe tema unui nou sistem de acces - care potrivit angajaţilor generează cozi "monstruoase" de vizitatori - au intrat într-un impas, astfel că obiectivul turistic a fost închis la ora locală 16.00 (ora României, 17.00), informează agenţia de ştiri Reuters.

Nu este clar dacă greva angajaţilor va continua şi joi

Noul sistem de acces, care prevede transportarea vizitatorilor cu lifturi separate în funcţie de categoria de bilet, îngreunează activitatea angajaţilor care se confruntă cu turişti frustraţi de aşteptările cauzate de această nouă politică de acces, au declarat oficiali din cadrul sindicatului CGT.

Peste şase milioane de turişti vizitează anual Turnul Eiffel, cel mai popular obiectiv turistic din Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici