Ucraina a lansat peste 10 drone în cursul nopţii asupra peninsulei Crimeea

Ucraina a lansat peste 10 drone în cursul nopţii asupra peninsulei Crimeea, inclusiv trei asupra portului Sevastopol, a declarat duminică dimineaţa devreme un oficial instalat de Rusia, adăugând că sistemele de apărare aeriană au respins toate atacurile asupra Sevastopolului.

8770 afișări
Imaginea articolului Ucraina a lansat peste 10 drone în cursul nopţii asupra peninsulei Crimeea

Ucraina a lansat peste 10 drone în cursul nopţii asupra peninsulei Crimeea

Niciun obiect (din Sevastopol) nu a fost avariat", a declarat Mihail Razvozhayev, guvernatorul Sevastopolului, instalat la Moscova, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.
 
Nu au existat detalii imediate privind eventuale pagube provocate de loviturile din alte părţi ale Peninsulei Crimeea, pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina în 2014, potrivit Reuters.
 
Baza, un canal Telegram cu legături cu agenţiile de aplicare a legii din Rusia, a raportat duminică mai devreme că, potrivit informaţiilor preliminare ale canalului, nu au existat victime în ceea ce a spus că a fost o serie de atacuri asupra Crimeei.
 
Potrivit monitorizării ucrainene a canalelor Telegram, au avut loc explozii în Sevastopol şi Saki, unde Rusia are o bază aeriană, precum şi în alte câteva locuri.
 
Reuters nu a reuşit să verifice în mod independent aceste rapoarte.
 
Loviturile asupra ţintelor deţinute de Rusia s-au intensificat în ultimele două săptămâni, în special în Crimeea. Ucraina, fără a confirma vreun rol în aceste atacuri, spune că distrugerea infrastructurii este o pregătire pentru atacul său terestru planificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici