Ucraina a solicitat Indiei sprijinul. De ce au nevoie oficialii de la Kiev

India afirmă că Ucraina a solicitat medicamente şi echipamente medicale suplimentare în timpul vizitei în India a ministrului adjunct de externe ucrainean Emine Dzhaparova, potrivit Reuters.

2391 afișări
Imaginea articolului Ucraina a solicitat Indiei sprijinul. De ce au nevoie oficialii de la Kiev

Sursa foto: Profimedia

Ucraina a solicitat Indiei medicamente şi echipamente medicale suplimentare, a declarat miercuri Ministerul de Externe al ţării din Asia de Sud.

Solicitarea a fost făcută în timpul vizitei de trei zile în India a ministrului adjunct de externe ucrainean Emine Dzhaparova, când s-a întâlnit cu ministrul adjunct de externe, Meenakshi Lekhi, se arată într-o declaraţie a ministerului indian de externe.

„Adjunctul ministrului ucrainean al afacerilor externe a propus, de asemenea, că reconstrucţia infrastructurii din Ucraina ar putea fi o oportunitate pentru companiile indiene”, se arată în declaraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici