"Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să vorbească cu Putin", transmite Zelenski

Zelenski se teme că s-ar putea ajunge la ce-i mai rău - să facă compromisuri cu Putin pentru a scoate Ucraina din război.

1710 afișări
Imaginea articolului "Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să vorbească cu Putin", transmite Zelenski

Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să vorbească cu Putin, transmite Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri că Ucraina nu este dornică să discute cu Vladimir Putin, dar că trebuie să facă faţă realităţii dacă acest lucru va fi probabil necesar pentru a pune capăt războiului, transmite Reuters. 

"Sunt lucruri de discutat cu liderul rus. Nu vă spun că oamenii noştri sunt dornici să vorbească cu el, dar trebuie să ne confruntăm cu realităţile prin care trecem", a transmis Zelenski într-o adresă către un think tank indonezian.

"Ce dorim de la această întâlnire... Ne vrem vieţile înapoi... Vrem să recâştigăm viaţa unei ţări suverane pe propriul teritoriu", a transmis el, adăugând că Rusia nu pare încă pregătită pentru a purta discuţii serioase de pace. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici